!! Gratis exemplaar bij elke bestelling !! Pinkster10 10% op alle koralen !!!

!! Gratisableger zu jeder Bestellung !! Pfingsten10 10% auf alle Korallen !!!

Zoals hierboven beschreven, een gratis uitloper bij elke bestelling

Er is ook 10% korting vanaf 79 euro!! met de code : Pinkster10

10% korting met couponcode "Korallenkueche" | Gratis exemplaren bij elke bestelling

10% Rabatt mit dem Gutscheincode

Hallo,

wij zijn een kleine koraalkwekerij in Baden-Württemberg bij Heidelberg. We bieden voornamelijk Zoanthus aan, maar ook enkele andere geselecteerde koralen.

U bent van harte welkom om ons te bezoeken en een persoonlijk overzicht van onze koralen te krijgen.

Bij elke bestelling voegen we een gratis exemplaar toe. Vanaf 150 euro en voor elke 50 euro extra bestelwaarde krijg je een gratis exemplaar.

Als u vragen, suggesties of verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet

Christen & Martin

Osmose systeem voor het zoutwateraquarium

Osmoseanlage für das Meerwasseraquarium

Een osmosesysteem voor een aquarium is niet zo vergezocht, want hoe verser en natuurlijker het water is, hoe gezonder de koralen en vooral de vissen blijven. Dit betekent dat een osmose-installatie niet alleen kan worden gebruikt voor de behandeling van drinkwater, maar ook als integraal onderdeel van de aquaristiek. Wat het […]

Duurzame en milieuvriendelijke verpakking van koralen

Nachhaltiges und umweltfreundliches Verpacken von Korallen

Ik zou graag het onderwerp van koraalverzending en -verpakking weer ter sprake willen brengen en een ouder artikel hier in de blog corrigeren of uitbreiden. Gelukkig is het niet meer absoluut noodzakelijk om piepschuim en plastic te gebruiken voor verzending. De huidige meerwaarde van piepschuim en kunststof zit eigenlijk alleen in de beschikbaarheid en de onverslaanbare prijs. Milieuvriendelijke en duurzame alternatieven zijn minstens gelijkwaardig en in sommige gevallen zelfs voordelig. Helaas is het ook duurder en daardoor voor veel berekeningen niet bruikbaar.

Al onze klanten kunnen echter bevestigen dat er een andere manier is, en zelfs als we uitdrukkelijk om opbouwende kritiek vragen, zelfs op negatief gebied, hebben we tot nu toe alleen maar positieve feedback op onze verpakkingen gekregen. Daarom stellen we ze graag aan je voor:

Thuisaquarium koraalzone

Home Aquarium Korallenzone

https://m.youtube.com/watch?v=ZIqvPuefeRE

Het huidige zeewateraquarium is eigendom van onze goede vriend Cedric Lüft uit Karlstein en eigenaar van de koraalzone (https://www.communitycorals.de/farmer/korall-factory/), een specialist voor koraaluitlopers en levende dierenbenodigdheden in zoutwateraquaristiek. De trim bestaat uit SPS en LPS, diverse zachte koralen en anemonen. Met de afmetingen 190x70x65 cm (wit glas) en een technische tank van 130x55x50 cm is de netto inhoud ruim 1000 liter. Het uitloopbassin, dat ook is aangesloten op het watercircuit, biedt voldoende ruimte voor tal van dingen die de moeite waard zijn om te bekijken. Het aquarium wordt gerund met behulp van de Balling Light-methode en de opstelling en rifbouw wordt gedaan met dood gesteente en levend gesteente.

Het aquarium van vandaag is afkomstig van Cedric uit Karlstein en heeft een inhoud van meer dan 250 liter. De koralen bestaan ​​uit SPS en LPS en er zitten veel exotische vissen in.

Technieklijst / techniek:

Pacific Sun hybride Pandora Hyperion S/R2+ (4×145W + 4x80W T5)
afstemmen
Zwart 5
2x Rossmond MX15200
Royal Bubble King deluxe 200
Koninklijke Reftec
Pacific Sun AR-Pro L
GHL (doseersystemen)

Bedankt Seafriendlyreef voor de geweldige foto's https://m.youtube.com/channel/UCBt7Zjzc3ItuGEPMIbxP_2Q

Chalice Master voor het kinderhospice in München

Chalice Master für das Kinderhospitz München

We zijn blij en heel erg bedankt voor de levendige deelname aan de veiling van de Chalice Master voor het goede doel. De veiling vond plaats op de 1e advent en het bod werd geaccepteerd voor ongeveer € 250. Wij vinden dit een heel mooi resultaat waar we trots op mogen zijn. De € 250 werd geschonken aan […]

Zeewateraquarium - Alles wat u moet weten

Meerwasseraquarium - Alles was man wissen sollte

Een zeewateraquarium is een aquarium dat werkt met zout water en een geschikt leefgebied biedt voor zeevissen en koralen. De fascinatie van een zeewateraquarium ligt in het binnenhalen van de exotische onderwaterwerelden uit het Caribisch gebied, Australië en de Indo-Pacific in uw woonkamer. Veel te vaak verliezen we het contact met de adembenemende schoonheid van de natuur en het zeeaquarium geeft ons […]